1. Публикуването на обяви може да се направи чрез регистрация в платформата sever-bg.com .
  2. За да се регистрира, Потребителят трябва да попълни наличния в sever-bg.com електронен формуляр за регистрация, като посочи валиден свой имейл адрес и парола.
  3. Потребителят е длъжен да не нарушава правата на трети лица използвайки данните за регистрация.
  4. Чрез регистрацията си Потребителят създава Акаунт в Платформата, който може да достъпва чрез имейла си, използван при регистрацията, и паролата си.
  5. Срокът, през който дадена безплатна обява ще бъде активна на платформата, преди да бъде подновена от Потребителя или архивирана, не може да бъде по-дълъг от 30 дни от датата на публикуването й, но може да бъде намаляван от Администратора чрез издърпването й на по-задна позиция и съкращаването на времето преди архивирането й в платформата и промяна на датата й на публикуване с по-задна такава. Администраторът има право да прави това по собствено усмотрение и критерии, без съгласието на публикувалия обявата Потребител и без да е нужно да се обосновава за подобно решение.
  6. Безплатното обновяване на обява е възможно 30 дни след публикуването й или след последното й обновяване. . Архивираните обяви могат да бъдат отново активирани от потребителя по всяко време в рамките на шест месеца от архивирането им чрез натискането на бутона „Поднови“ при условие, че не е надвишен Лимита.
  7. Обявите се премахват като дублирани, ако:Активна обява бъде изтрита и нова, същата или подобна на нея (за същия или подобен продукт или услуга), бъде публикувана в рамките на 6 месеца след добавянето на първата.Една и съща обява бъде публикувана с различно населено място. Обява за артикул или услуга с различно населено място, такива обяви ще бъдат автоматично премахвани.Обяви с ДУБЛИРАНО или СХОДНО съдържание от един и същ ИП адрес или регистриране на нов потребител със сходни данни са забранени и подлежат на премахване.
  • Споразумението се сключва между Потребителя и Администратора за неопределен период от време, от момента, в който Потребителят започне по какъвто и да е начин да използва Платформата. Използването на „sever-bg.com“ означава, че Потребителят се е запознал и съгласил със Споразумението, както и с всяко негово последващо изменение.